OPENINGSTIJDEN

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00
Keuken geopend 11:30 – 16:00 en 17:00 – 20:00

Op feestdagen zoals 2de paasdag en pinksteren zijn wij wel geopend. Ook maken we voor grotere groepen, zoals basisscholen graag een uitzondering.

ADRES & ROUTEBESCHRIJVING

Ons adres is
Hogeweg 14
1949 AW , Wijk aan Zee

Openbaar vervoer: Vanaf station Beverwijk pak je bus 78 en stap je uit bij de route Julianaplein. Vanaf het Julianaplein loop je de hoge weg op omhoog en vind je ons aan de linkerkant!

Parkeren: Wij beschikken niet over een eigen parkeergelegenheid.  Parkeren in Wijk aan Zee is op de meeste plekken gewoon gratis, zo ook bij ons aan de Hogeweg. In het zomerseizoen kan het in Wijk aan Zee vrij lastig zijn om een parkeerplek te vinden. Hier enkele suggesties:
– De Hogeweg loopt door in de Bosweg. Vlak vóór de ingang van het beeldenpark  ‘Zee van Staal’  zijn enkele parkeerplaatsen.
– Parkeren kan, op nog geen 10 minuten lopen, bij de grote parkeerplaats aan de Rijckert Aertsweg bij Hotel het Hoge Duin.
– Op de warme zomerdagen kunnen bezoekers van Wijk aan Zee parkeren op de dorpsweide voor €3,00 per dag. Volg bij binnenkomst van Wijk aan Zee de speciaal daarvoor geplaatste borden.
– Kom, indien mogelijk, gewoon gezellig op de fiets 😉

Ingang: Aan de Hogeweg, bij het kruispunt met de van Ogtropweg tegenover PUUR ZEE Boutique Hotel vind je onze hoofdingang met pad naar beneden.
Wanneer je vanaf de hoofdingang, langs de Hogeweg richting het Franse pad loopt, heb je daar een trap naar beneden. Hier vind je onze zij-ingang. Ben je slecht ter been? Laat je dan afzetten aan het eind van de straat in ‘Paasdal’, met het pad langs de golfbaan ben je er zo. Dit is zonder trap of hellingen. Let wel op: op vrijdagen en in het weekend is parkeren daar voor vergunninghouders.