KOM WERKEN BIJ DUINPARK PAASDAL

Bij Duinpark Paasdal zijn wij regelmatig opzoek naar gezellige, fanatieke medewerkers!
Wil jij naast je studie in april t/m oktober lekker bijverdienen in een klein en hecht team? Ben je flexibel inzetbaar en werk je graag met allerlei verschillende gasten ? Neem dan contact met ons op!

Voor seizoen 2023 zijn wij nog opzoek naar:

Medewerker keuken 24 – 36 uur p/w Voor in onze kleine maar gezellige keuken zoeken we iemand waarop we kunnen bouwen en wie net zo veel houdt van het bereiden van verse, mooie gerechten als Dries. Heb je enige ervaring en kun jij pannenkoeken bakken, de mooiste salades toveren en ben je handig met de frituur, laat het ons zo snel mogelijk weten!

Allround Medewerkers Bediening 0 – 24 uur p/w op oproepbasis. (vanaf 16 jaar)
Als medewerker van Duinpark Paasdal is het jou op het lijf geschreven om de gasten elke dag met een glimlach de deur uit te laten gaan. Ben jij gastvrij, gezellig met een goede dosis humor en opzoek naar een leuke baan? Steek jij graag de handen uit de mouwen om het de gast naar de zin te brengen? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Makkelijk te combineren met school en andere hobby’s.

Geïnteresseerd?  Mail dan je CV + een korte motivatie naar miranda@duinparkpaasdal.nl Bellen kan natuurlijk ook! Bel Dries op 06-14758162