OPENINGSTIJDEN

Wij openen eind Maart 2019 weer onze deuren.
April t/m Oktober
Maandag en Dinsdag gesloten.
Woensdag t/m Zondag vanaf 10:00 geopend.

In Oktober kunnen onze openingstijden afwijken.

Let op: Afhankelijk van de drukte sluiten wij onze deuren tussen 19:00 en 20:00. Bij genoeg gezelligheid sluit de keuken tussen 20:00 en 21:00.

ADRES & ROUTEBESCHRIJVING

Ons adres is
Hogeweg 14
1949 AW , Wijk aan Zee

Openbaar vervoer: Vanaf station Beverwijk pak je bus 78 en stap je uit bij de route Julianaplein. Vanaf het Julianaplein loop je de hoge weg op omhoog en vind je ons aan de linkerkant!

Parkeren: Wij beschikken niet over een eigen parkeergelegenheid.  Parkeren in Wijk aan Zee is op de meeste plekken gewoon gratis, zo ook bij ons aan de weg. In het zomerseizoen kan het in Wijk aan Zee vrij lastig zijn om een parkeerplek te vinden. Hier enkele suggesties:
– De Hoge weg loopt door in de Bosweg. Vlak vóór de ingang van het beeldenpark  ‘Zee van Staal’  zijn enkele parkeerplaatsen.
– Parkeren kan, op nog geen 10 minuten lopen, bij de grote parkeerplaats aan de Rijckert Aertsweg bij Hotel het Hoge Duin.
– Op de warme zomerdagen kunnen bezoekers van Wijk aan Zee parkeren op de dorpsweide voor €3,00 per dag. Volg bij binnenkomst van Wijk aan Zee de speciaal daarvoor geplaatste borden.


KOM WERKEN BIJ DUINPARK PAASDAL

Bij Duinpark Paasdal zijn wij regelmatig opzoek naar gezellige, fanatieke medewerkers!
Wil jij naast je studie in april t/m oktober lekker bijverdienen in een klein en hecht team? Ben je flexibel inzetbaar en werk je graag met allerlei verschillende gasten ? Neem dan contact met ons op!

Voor seizoen 2020 zijn wij nog opzoek naar:

Allround Medewerkers 0 – 24 uur p/w op oproepbasis. (vanaf 16 jaar)
Als medewerker van Duinpark Paasdal is het jou op het lijf geschreven om de gasten elke dag met een glimlach de deur uit te laten gaan. Ben jij gastvrij, gezellig met een goede dosis humor en kun jij goed tegen hard werken? Steek jij graag de handen uit de mouwen om het de gast naar de zin te brengen? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Makkelijk te combineren met school en andere hobby’s.

Geïnteresseerd?  Mail dan je CV + een korte motivatie naar miranda@duinparkpaasdal.nl