OPENINGSTIJDEN

Helaas zijn wij vanaf Oktober gesloten.
Tegen april 2018 openen wij onze deuren voor seizoen 2018.

ADRES & ROUTEBESCHRIJVING

Ons adres is
Hogeweg 14
1949 AW , Wijk aan Zee

Openbaar vervoer: Vanaf station Beverwijk pak je bus 78 en stap je uit bij de route Julianaplein. Vanaf het Julianaplein loop je de hoge weg op omhoog en vind je ons aan de linkerkant!

Parkeren: Wij beschikken niet over een eigen parkeergelegenheid.  Parkeren in Wijk aan Zee is op de meeste plekken gewoon gratis, zo ook bij ons aan de weg. In het zomerseizoen kan het in Wijk aan Zee vrij lastig zijn om een parkeerplek te vinden. Hier enkele suggesties:
– De Hoge weg loopt door in de Bosweg. Vlak vóór de ingang van het beeldenpark  ‘Zee van Staal’  zijn enkele parkeerplaatsen.
– Parkeren kan, op nog geen 10 minuten lopen, bij de grote parkeerplaats aan de Rijckert Aertsweg bij Hotel het Hoge Duin.
– Op de warme zomerdagen kunnen bezoekers van Wijk aan Zee parkeren op de dorpsweide voor €3,00 per dag. Volg bij binnenkomst van Wijk aan Zee de speciaal daarvoor geplaatste borden.


KOM WERKEN BIJ DUINPARK PAASDAL

Bij Duinpark Paasdal zijn wij regelmatig opzoek naar gezellige, fanatieke medewerkers!
Wil jij naast je studie in april t/m oktober lekker bijverdienen in een klein en hecht team? Ben je flexibel inzetbaar en werk je graag met allerlei verschillende gasten ? Neem dan contact met ons op!

Voor seizoen 2018 zijn wij opzoek naar:
medewerker bediening (vanaf 16 jaar)
Je zorgt er graag voor dat de gasten een onvergetelijke dag beleven. Gezelligheid kent bij jou geen tijd. Je bent flexibel in je werktijden omdat deze met name ’s avonds en in het weekend zullen zijn. Ervaring is géén vereiste, willen leren wel! Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, want gelukkig is het bij ons erg vaak druk en gaan we elke dag tot het uiterste om het de gast naar zijn plezier te maken!
ochtendhulp voor op de zaterdag & zondag (vanaf 16 jaar)
Rustig aan beginnen in het weekend en in de middag genieten van je vrije tijd? Wij zijn opzoek naar mensen die wél vrolijk zijn in de ochtend!  Je helpt voornamelijk met het klaar zetten van het restaurant, het verhuren van de fietsen en midgetgolf. Kleine werkzaamheden, zoals het water geven van de planten en het schoonmaken van het terras horen hier ook bij! Werkdagen zijn vanaf 10 uur tot een uurtje of 12 á 1.

Geïnteresseerd?  Mail dan je CV + een korte motivatie naar miranda@duinparkpaasdal.nl t.a.v. Nikki .