Duinpark Paasdal heeft een ruim opgezette 18-holes midgetgolfbaan op een unieke plek in Wijk aan Zee. In het kleurrijke restaurant heerst een huiselijke en ongedwongen sfeer en door de verschillende meubels en de prachtig bloeiende planten voelt iedereen zich er thuis. Er worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een ontspannen plek waar je kan genieten van alles om je heen. Of het nu om een spelletje midgetgolf gaat, een kinderfeestje, een diner voor twee, een verjaardag of een bedrijfsfeest. Bij ons kan je gewoon genieten!

In 2011 openden wij onze deuren voor het 50ste seizoen, en door de vele veranderingen hoorden wij kreten als…
“Een oase in de Wijk aan Zeese duinen”
“Een sterrenrestaurant in villa kakelbont”
“Een unieke locatie voor jong en oud”

8.296 thoughts on “

    Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 4194472 bytes) in /var/www/vhosts/duinparkpaasdal.nl/httpdocs/wp-includes/class-walker-comment.php on line 180